Tuotteet

Tutustu näyttäviin uutuuksiin maailmalta ja hyödynnä erikoistarjouset kotiinkuljetuksella. Osa tuotteista tietysti aina edullisin Tarjouskalusteen Superetuhinnoin!

Tuotteet 

Alatuoteryhmät

 • Olohuone

  Olohuoneessa voimme ottaa rennosti löhöillen tai vaikkapa vieraiden kanssa seurustellen. Siksi onkin tärkeää valita juuri sinulle sopivammat huonekalut kattavasta valkoimastamme. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä mieleisesi huonekalu, tarvitsetpa säilytystilaa, tv-tason yms. ja tietysti edulliseen tarjoushintaan. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

 • Ruokahuone

  Keittiö on kodin sydän. Ruokailtutilaan saatavana useita eri pöytä ja tuolimalleja, monessa eri koossa ja eri materiaalein. Tarvitsetpa sitten korkeaa baarituolia saarekkeen ympärille tai ruokatuolia, tutustu lajaan maallistoomme. Tuoleista löytyy laaja mallisto puuistuimisia ja verhoiltuja eri korkeuksin. Pöytiä saatavana useina eri kokoina, pintakäsittelyillä ja materiaaleilla. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

 • Makuuhuone

  Makuuhuone on paikka, johon on kiva mennä rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen ja nukkua hyvät yöunet. Meiltä löydät laajasta ja monipuolisesta mallistosta oikean sängyn juuri sinun tarpeiden mukaasi, kotiin tuotuna. Asiakaspalvelumme auttaa mielelellän oikean sängyn valinnassa!

 • Sisustus

  Sisustustuotteilla viimeistelet kotisi sisustuksen. Monipuolisesta sisustusmallistosta löydät tekstiilejä, tauluja ja seinäkoristeita, joilla saat mm. olohuoneesta juuri sinun mieltymyksesi mukaisen. Tutustu ja tilaa!

 • Säilytys

  Meillä jokaisella on erilaista säilytettävää. Halusitko laittaa valokuvat kauniisti esille tai saada ne vähemmän tärkeät paperit piloon? Meiltä löydät säilytyskalusteista laajan malliston lipastoja, vitriinejä, senkkejä yms. ja tietysti edulliseen hintaan ja kotiin tuontuna. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

 • Työhuone

  Työhuoneeseen meiltä edulliset työtuolit - ja pöydät. Tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin tuotuna.

 • Puutarhakalusteet

  Viihtyisä piha ja puutarha takaavat, että kesän lämmöstä voi nauttia ulkona täysin rinnoin. Puutarhakalusteet ja ympäristön viihtyisyys ovat panostamisen arvoisia, sillä parhaimmillaan piha, terassi tai parveke voi toimia olohuoneen jatkeena.

  Laadukkaat puutarhakalusteet ovat tärkein elementti toimivassa puutarhassa. Kalusteet kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan: mukava sohvaryhmä löhöilyyn, iso ruokailuryhmä suuremmalle porukalle juhlia varten, sirot parvekekalusteet aamukahvin nauttimiseen...

  Monipuolinen valikoimamme tarjoaa ratkaisuja erilaisiin puutarhoihin ja löydät varmasti omaan pihaasi mieleisen kokonaisuuden. Laaja valikoimamme sisältää sohvien ja ruokailuryhmien lisäksi muun muassa trendikkäät riippukeinut.

  Millaiset kalusteet sopivat sinun pihaasi?

  Jokaisella on omat mieltymykset, millainen on täydellinen puutarha, terassi tai parveke. Omat toiveet ja ulkotilan käyttö antavat suunnan, millaisia puutarhakalusteita tarvitset.

  Ennen puutarhakalusteiden valintaa kannattaa pohtia, millaiset kalusteet sopivat tarpeisiisi parhaiten. Tarvitsetko pihallesi ruokailuryhmän, sohvaryhmän vai riippukeinun – tai jopa ne kaikki? Myös pihan tai parvekkeen koko ja muoto voivat asettaa vaatimuksia puutarhakalusteille.

  Lisäksi puutarhakalusteiden valinnassa on tärkeää kalusteiden materiaali: aito rottinki on kaunis ja ajaton, polyrottinki puolestaan helppohoitoinen ja käytännöllinen. Laadukkaat materiaalit kestävät käytössä useita vuosia. Valikoimastamme löytyy myös säänkestäviä kalusteita, joita sade tai pakkanen ei turmele.

  Puutarhakalusteiden valintaan vaikuttaa myös niiden käyttötarkoitus. Onko sinulle pihassa tärkeintä rentoutuminen, lasten leikit vai kenties puutarhanhoito? Kaipaatko enemmän käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta vai trendikkyyttä? Meiltä löydät puutarhakalusteet kaikkiin käyttötarkoituksiin.

  Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun pihaasi ja tarpeisiisi sopivat puutarhakalusteet!

 • Pienhuonekalut

  Tutustu laajaan pienhuonekalujen valoimaan. Meiltä laajasta valikoimasta naulakot, jakkarat, hyllyt yms. edullisesti tarjoushinnoin.

 • Lastenkalusteet

  Kalusteita perheen pienimmille. Tuojeja. pöytiä, sänkyjä, hyllyjä - tietysti edulliseen hintaan!

 • Veneilytarvikkeet

  Veneilytarvikkeita edullisesti