Tuotteet

Tutustu näyttäviin uutuuksiin maailmalta ja hyödynnä erikoistarjouset kotiinkuljetuksella. Osa tuotteista tietysti aina edullisin Tarjouskalusteen Superetuhinnoin!

Tuotteet 

Alatuoteryhmät

 • Olohuone

  Olohuoneessa voimme ottaa rennosti löhöillen tai vaikkapa vieraiden kanssa seurustellen. Siksi onkin tärkeää valita juuri sinulle sopivammat huonekalut kattavasta valkoimastamme. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä mieleisesi huonekalu, tarvitsetpa säilytystilaa, tv-tason yms. ja tietysti edulliseen tarjoushintaan. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

 • Ruokahuone

  Keittiö on kodin sydän. Ruokailtutilaan saatavana useita eri pöytä ja tuolimalleja, monessa eri koossa ja eri materiaalein. Tarvitsetpa sitten korkeaa baarituolia saarekkeen ympärille tai ruokatuolia, tutustu lajaan maallistoomme. Tuoleista löytyy laaja mallisto puuistuimisia ja verhoiltuja eri korkeuksin. Pöytiä saatavana useina eri kokoina, pintakäsittelyillä ja materiaaleilla. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

 • Makuuhuone

  Makuuhuone on paikka, johon on kiva mennä rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen ja nukkua hyvät yöunet. Meiltä löydät laajasta ja monipuolisesta mallistosta oikean sängyn juuri sinun tarpeiden mukaasi, kotiin tuotuna. Asiakaspalvelumme auttaa mielelellän oikean sängyn valinnassa!

 • Sisustus

  Sisustustuotteilla viimeistelet kotisi sisustuksen. Monipuolisesta sisustusmallistosta löydät tekstiilejä, tauluja ja seinäkoristeita, joilla saat mm. olohuoneesta juuri sinun mieltymyksesi mukaisen. Tutustu ja tilaa!

 • Säilytys

  Meillä jokaisella on erilaista säilytettävää. Halusitko laittaa valokuvat kauniisti esille tai saada ne vähemmän tärkeät paperit piloon? Meiltä löydät säilytyskalusteista laajan malliston lipastoja, vitriinejä, senkkejä yms. ja tietysti edulliseen hintaan ja kotiin tuontuna. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

 • Työhuone

  Työhuoneeseen meiltä edulliset työtuolit - ja pöydät. Tutustu valikoimaan ja tilaa kotiin tuotuna.

 • Puutarhakalusteet

  Puutarhakalusteet laajasta valikoimasta. Aitoja, luonnonmukaisia rottinkikalusteita, kestäviä polyrottinkituotteita. Valitse puutarhakalusteet laajasta valikoimasta ja löydä oma mieleisesi kokonaisuus - tietysti edulliseen hintaan. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikeiden puutarhakalusteiden hankinnassa!

 • Pienhuonekalut

  Tutustu laajaan pienhuonekalujen valoimaan. Meiltä laajasta valikoimasta naulakot, jakkarat, hyllyt yms. edullisesti tarjoushinnoin.

 • Lastenkalusteet

  Kalusteita perheen pienimmille. Tuojeja. pöytiä, sänkyjä, hyllyjä - tietysti edulliseen hintaan!

 • Veneilytarvikkeet

  Veneilytarvikkeita edullisesti