Olohuone

Olohuoneessa voimme ottaa rennosti löhöillen tai vaikkapa vieraiden kanssa seurustellen. Siksi onkin tärkeää valita juuri sinulle sopivammat huonekalut kattavasta valkoimastamme. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä mieleisesi huonekalu, tarvitsetpa säilytystilaa, tv-tason yms. ja tietysti edulliseen tarjoushintaan. Asiakaspalvelumme auttaa Te...

Olohuoneessa voimme ottaa rennosti löhöillen tai vaikkapa vieraiden kanssa seurustellen. Siksi onkin tärkeää valita juuri sinulle sopivammat huonekalut kattavasta valkoimastamme. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä mieleisesi huonekalu, tarvitsetpa säilytystilaa, tv-tason yms. ja tietysti edulliseen tarjoushintaan. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

lisää

Olohuone 

Alatuoteryhmät

 • Sohvat

  Sohvat jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen kotiin. Valikoimastamme löydät 2 ja 3-hengen sohvat, divaanisohvat, vuodesohvat, kulmasohvat. Tilaa tuotteet edullisesti verkkokaupasta. Valitse myös sopiva rahi sohvallesi 

 • Nojatuolit

  Joko sinä olet löytänyt sen oikean – nojatuolin?

  Nojatuolille löytyy paikka joka kodista. Kenties olohuoneen nurkasta, jonne sadepäivinä ja pimeinä iltoina voi käpertyä viltin kanssa rentoutumaan? Ehkäpä takan äärestä, jossa on ihana istuskella ja keskustella läheisten kanssa?

  Mihin ikinä nojatuolia kaipaatkaan, nojatuoli luo aina klassisen tyylikkään ilmeen sisustukselle. Meiltä löydät niin perinteiset, minimalistisen tyylikkäät, kuin uniikit ja joukosta erottuvat nojatuolit – joka tyyliin ja tarkoitukseen.

  Millainen on sinun kotiisi sopiva nojatuoli?

  Pehmeät lepotuolit kutsuvat rauhoittumaan – oli kyseessä sitten moderniin sisustukseen sopiva tuoli, antiikkista tyyliä mukaileva ylellinen valtaistuin, rottinkinen kaunotar tai tukeva, perinteinen nojatuoli rahilla varustettuna.

  Todellisille nautiskelijoille valikoimastamme löytyvät muhkeat mekanismituolit, jotka kruunaavat kotoisan leffaillan. Tuoleja löytyy useassa värissä, niin nahka- kuin kangasverhoilulla. Mekansimituolissa voit hyvällä omalla tunnolla nostaa jalat kohti kattoa!

  Jos haluat palata muistoissasi mummolaan, löydät meiltä myös nostalgiset, kotoisat keinutuolit. Keinutuolin lempeässä heijauksessa huolet unohtuvat ja kiire kaikkoaa. Tiesitkö, että perinteisten keinutuolien lisäksi saatavilla on myös erittäin tyylikkäitä, uuden sukupolven moderneja keinutuoleja?

  Nojatuolit edullisesti ja nopeasti kotiovellesi

  Toimitamme nojatuolit edullisesti ja nopeasti ympäri Suomen. Jos haluat lisätietoa tuotteistamme tai toimituksestamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme sinua löytämään täydellisen nojatuolin osaksi perhettäsi.

  Tutustu valikoimaamme ja tilaa kätevästi verkkokaupasta!

 • Pöydät
 • Tv-tasot