Ruokahuone

Keittiö on kodin sydän. Ruokailtutilaan saatavana useita eri pöytä ja tuolimalleja, monessa eri koossa ja eri materiaalein. Tarvitsetpa sitten korkeaa baarituolia saarekkeen ympärille tai ruokatuolia, tutustu lajaan maallistoomme. Tuoleista löytyy laaja mallisto puuistuimisia ja verhoiltuja eri korkeuksin. Pöytiä saatavana useina eri kokoina, pi...

Keittiö on kodin sydän. Ruokailtutilaan saatavana useita eri pöytä ja tuolimalleja, monessa eri koossa ja eri materiaalein. Tarvitsetpa sitten korkeaa baarituolia saarekkeen ympärille tai ruokatuolia, tutustu lajaan maallistoomme. Tuoleista löytyy laaja mallisto puuistuimisia ja verhoiltuja eri korkeuksin. Pöytiä saatavana useina eri kokoina, pintakäsittelyillä ja materiaaleilla. Asiakaspalvelumme auttaa Teitä mielellään oikean tuotteen hankinnassa!

lisää

Ruokahuone 

Alatuoteryhmät

 • Ruokailuryhmät

  Sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Meidän mielestämme ruokailuryhmä on sen keskipiste.

  Aloitat jokaisen päiväsi ruokailuryhmän äärellä aamukahvia siemaillen ja mahdollisesti päivän lehteä lukien. Iltaisin perheesi kerääntyy pöydän ympärille syömään ja keskustelemaan päivän tapahtumista. Viikonloppuisin pöydästä raikaa ystäviesi nauru.
  Koska vietät päivittäin aikaa ruokailuryhmän äärellä, ei ole ihan sama, millainen keskipiste kotisi sydämellä on. Valikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi täydellisen ruokailuryhmän, jonka ympärillä luoda lämpimiä, elämänmakuisia muistoja.

  Modernia korkeakiiltoa vai lämmintä massiivipuuta?

  Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ruokailuryhmiä aina siroista ja moderneista neljän hengen ryhmistä jykeviin, massiivipuisiin kuuden hengen kabinettiryhmiin.

  Pieneen asuntoon istuu mainiosti esimerkiksi raikas, valkoinen neljän hengen ruokaryhmä. Vankka ja lämmin, massiivipuinen kuuden hengen ruokaryhmä on täydellinen isommankin perheen kokoontumiseen. Tyylikäs, siro lasikantinen ruokapöytä nahkatuoleineen on puolestaan näyttävä osa modernimpaa sisustusta. Meiltä löydät ruokailuryhmät myös kesäiltoihin katetulle terassille.

  Oli perheesi, tyylisi ja tarpeesi millainen tahansa, valikoimastamme löydät täydellisen ruokailuryhmän kotiisi. Toimitamme ruokailuryhmät koko Suomeen – selaa valikoimaamme ja tilaa kätevästi verkkokaupasta!

 • Ruokapöydät

  Laadukkaat ruokapöydät jokaiseen keittiöön. Ruokapöydät niin pieniin kuin isoihinkin tiloihin. Tilaa edulliset tuotteet, kattavilla maksuehdoilla verkkokaupasta.

 • Tuolit

  Tuolit useilla väreillä ja materiaaleilla. Tilaa verkkokaupasta tuoli, joka sopii juuri sinulle.

 • Baarituolit
 • Baaripöydät
 • Baariryhmät