Makuuhuone

Makuuhuone on paikka, johon on kiva mennä rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen ja nukkua hyvät yöunet. Meiltä löydät laajasta ja monipuolisesta mallistosta oikean sängyn juuri sinun tarpeiden mukaasi, kotiin tuotuna. Asiakaspalvelumme auttaa mielelellän oikean sängyn valinnassa!

Makuuhuone 

Alatuoteryhmät

 • Sängyt

  Tiesitkö, että saatat viettää sängyssäsi jopa kolmasosan vuorokaudesta? Hyvät yöunet vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiisi ja terveyteesi. Valitse siis huolellisesti juuri sinulle sopiva, laadukas sänky, jossa nukut hyvin ja makoisasti.

  Valikoimastamme löydät sekä perinteiset sängynrungot, jenkkisängyt että moottorisängyt – niin yhdelle kuin kahdelle hengelle.

  Rakenna yksilöllinen sänkypaketti laadukkaan sängynrungon ympärille

  Massiivipuinen sängynrunko on klassisen tyylikäs ja kestävä valinta, joka on helppo pitää siistinä ja puhtaana. Sängynrunkon ympärille voit koota tarpeitasi vastaavan sänkypaketin oikeanlaisilla patjoilla.

  Meiltä voit valita erikseen haluamasi sängynrungon ja patjat, tai vaivattoman valmiin sänkypaketin, joka koostuu sängynrungosta, joustinpatjasta ja vaahtomuovisesta sijauspatjasta.

  Tyylikäs ja jämäkkä runkosänky tai jenkkisänky on vaivaton valinta

  Jenkkisänky koostuu jousittamattomasta alarungosta (tai kahdesta) sekä muhkeasta joustinpatjasta. Runkosängyn rungot ovat puolestaan jo valmiiksi jousitettuja. Tyyliltään nämä kaksi sänkymallia ovat kuitenkin hyvin samankaltaisia: tukevia, jämäköitä ja muhkeita.

  Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia jenkkisänkyjä ja runkopatjoja – niin yksilöitävinä malleina kuin valmiina paketteina sijauspatjojen kera. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan sängyn, joka sopii sekä nukkumistarpeisiisi että sisustukseesi.

  Arjen luksusta moottorisängyllä

  Säädettävä moottorisänky on arjen luksusta parhaimmillaan – yksilöllisesti säädettävä, laadukas sänky tekee yöunille käymisestä päiväsi kohokohdan!

  Moottorisänkypakettimme sisältävät laadukkaan alarungon, joustinpatjan ja sijauspatjan. Langattomalla kaukosäätimellä säädät helposti sekä jalkopään että pääpuolen korkeutta ja kulmaa haluamaasi asentoon.

  Tutustu monipuoliseen sänkyvalikoimaamme ja tilaa helposti netistä!

 • Yöpöydät
 • Sängynpäädyt
 • Patjat

  Patja jokaiseen sänkyyn. Joustinpatjat, sijauspatjat, taittopatjat ja lastenpatjat erikokoisiin sänkyihin. Tilaa sinulle sopiva patja edullisesti verkkokaupasta.

 • Rahit / penkit