Puutarhakalusteet

Viihtyisä piha ja puutarha takaavat, että kesän lämmöstä voi nauttia ulkona täysin rinnoin. Puutarhakalusteet ja ympäristön viihtyisyys ovat panostamisen arvoisia, sillä parhaimmillaan piha, terassi tai parveke voi toimia olohuoneen jatkeena.

Laadukkaat puutarhakalusteet ovat tärkein elementti toimivassa puutarhassa. Kalusteet kannattaa valita ...

Viihtyisä piha ja puutarha takaavat, että kesän lämmöstä voi nauttia ulkona täysin rinnoin. Puutarhakalusteet ja ympäristön viihtyisyys ovat panostamisen arvoisia, sillä parhaimmillaan piha, terassi tai parveke voi toimia olohuoneen jatkeena.

Laadukkaat puutarhakalusteet ovat tärkein elementti toimivassa puutarhassa. Kalusteet kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan: mukava sohvaryhmä löhöilyyn, iso ruokailuryhmä suuremmalle porukalle juhlia varten, sirot parvekekalusteet aamukahvin nauttimiseen...

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa ratkaisuja erilaisiin puutarhoihin ja löydät varmasti omaan pihaasi mieleisen kokonaisuuden. Laaja valikoimamme sisältää sohvien ja ruokailuryhmien lisäksi muun muassa trendikkäät riippukeinut.

Millaiset kalusteet sopivat sinun pihaasi?

Jokaisella on omat mieltymykset, millainen on täydellinen puutarha, terassi tai parveke. Omat toiveet ja ulkotilan käyttö antavat suunnan, millaisia puutarhakalusteita tarvitset.

Ennen puutarhakalusteiden valintaa kannattaa pohtia, millaiset kalusteet sopivat tarpeisiisi parhaiten. Tarvitsetko pihallesi ruokailuryhmän, sohvaryhmän vai riippukeinun – tai jopa ne kaikki? Myös pihan tai parvekkeen koko ja muoto voivat asettaa vaatimuksia puutarhakalusteille.

Lisäksi puutarhakalusteiden valinnassa on tärkeää kalusteiden materiaali: aito rottinki on kaunis ja ajaton, polyrottinki puolestaan helppohoitoinen ja käytännöllinen. Laadukkaat materiaalit kestävät käytössä useita vuosia. Valikoimastamme löytyy myös säänkestäviä kalusteita, joita sade tai pakkanen ei turmele.

Puutarhakalusteiden valintaan vaikuttaa myös niiden käyttötarkoitus. Onko sinulle pihassa tärkeintä rentoutuminen, lasten leikit vai kenties puutarhanhoito? Kaipaatko enemmän käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta vai trendikkyyttä? Meiltä löydät puutarhakalusteet kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun pihaasi ja tarpeisiisi sopivat puutarhakalusteet!

lisää

Puutarhakalusteet 

Alatuoteryhmät

 • Puutarhatuolit ja...

  Valikoimastamme löydät aidosta luonnonmateriaalista käsityönä valmistetut rottinkituolit, sekä muut puutarhaan sopivat tuolit ja penkit.

  Löydä sinuun kotiisi täydellisesti sopiva rottinkituoli: valikoimastamme löydät useita eri malleja ja värejä, pehmusteilla tai ilman. Sopisiko sinulle klassinen lumikenkätuoli, tyylikäs musta nojatuoli vai mukava lepotuoli rahin kera?

  Jos kaipaat huoletonta ja helppohoitoista vaihtoehtoa, löydät meiltä myös polyrottinkiset puutarhatuolit, puupenkit ja muut puutarhatuolit.

  Mitä on rottinki?

  Rottinki on palmusukuinen kiipijäkasvi, joka kasvaa muiden puiden oksistojen lomassa muodostaen pitkillä ja ohuilla varsillaan tiiviitä tiheikköjä. Rottinkia kasvaa Aasian, Afrikan ja Australaasian trooppisissa osissa.

  Rottinki on erittäin ekologinen raaka-aine: se kerätään aina käsin, jonka jälkeen siitä voidaan punoa käsityönä kauniita, kestäviä ja ilmavia huonekaluja sekä sisustusesineitä. Koska rottinki vaatii kasvaakseen ympärilleen muita puita, sen tuotanto kannustaa säästämään sademetsiä niiden kaatamisen sijaan. 100 % luonnonmateriaalina se on myös täysin kierrätettävä.

  Laadukkaasti käsityönä tuotetut rottinkikalusteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Ne ovat ajattoman tyylikkäitä, kevyitä ja helposti siirreltäviä. Oikein pidettynä ja ajoittain huollettuna ne kestävät äidiltä tyttärelle.

  Tutustu monipuoliseen rottinkituolien valikoimaamme ja löydä juuri sinun kotiisi täydellinen tuoli, joka ilahduttaa sinua jopa vuosikymmenten ajan!

 • Pöydät
 • Sohvat
 • Kalusteryhmät

  Polyrottinkikalusteet, rottinkikalusteet ja muilla materiaaleilla valmistetut kalusteryhmät puutarhaan tai parvekkeelle. Tilaa tuotteet edullisesti verkkokaupasta.

 • Muut puutarhakalusteet
 • Riippukeinut

  Riippukeinu jalustalla tai ilman parvekkeelle tai terassille. Erityyliset ja -malliset riippukeinut jokaiseen sisustukseen. Tilaa riippukeinu edullisesti verkosta, kattavilla maksuehdoilla.

 • Riipputuolit
 • Säkkituolit

  Säkkituoleja ulko-ja sisäkäyttöön.