Puutarhatuolit ja rottinkituolit

Valikoimastamme löydät aidosta luonnonmateriaalista käsityönä valmistetut rottinkituolit, sekä muut puutarhaan sopivat tuolit ja penkit.

Löydä sinuun kotiisi täydellisesti sopiva rottinkituoli: valikoimastamme löydät useita eri malleja ja värejä, pehmusteilla tai ilman. Sopisiko sinulle klassinen lumikenkätuoli, tyylikäs musta nojatuoli vai muk...

Valikoimastamme löydät aidosta luonnonmateriaalista käsityönä valmistetut rottinkituolit, sekä muut puutarhaan sopivat tuolit ja penkit.

Löydä sinuun kotiisi täydellisesti sopiva rottinkituoli: valikoimastamme löydät useita eri malleja ja värejä, pehmusteilla tai ilman. Sopisiko sinulle klassinen lumikenkätuoli, tyylikäs musta nojatuoli vai mukava lepotuoli rahin kera?

Jos kaipaat huoletonta ja helppohoitoista vaihtoehtoa, löydät meiltä myös polyrottinkiset puutarhatuolit, puupenkit ja muut puutarhatuolit.

Mitä on rottinki?

Rottinki on palmusukuinen kiipijäkasvi, joka kasvaa muiden puiden oksistojen lomassa muodostaen pitkillä ja ohuilla varsillaan tiiviitä tiheikköjä. Rottinkia kasvaa Aasian, Afrikan ja Australaasian trooppisissa osissa.

Rottinki on erittäin ekologinen raaka-aine: se kerätään aina käsin, jonka jälkeen siitä voidaan punoa käsityönä kauniita, kestäviä ja ilmavia huonekaluja sekä sisustusesineitä. Koska rottinki vaatii kasvaakseen ympärilleen muita puita, sen tuotanto kannustaa säästämään sademetsiä niiden kaatamisen sijaan. 100 % luonnonmateriaalina se on myös täysin kierrätettävä.

Laadukkaasti käsityönä tuotetut rottinkikalusteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Ne ovat ajattoman tyylikkäitä, kevyitä ja helposti siirreltäviä. Oikein pidettynä ja ajoittain huollettuna ne kestävät äidiltä tyttärelle.

Tutustu monipuoliseen rottinkituolien valikoimaamme ja löydä juuri sinun kotiisi täydellinen tuoli, joka ilahduttaa sinua jopa vuosikymmenten ajan!

lisää

Puutarhatuolit ja rottinkituolit  22 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 6 / 22 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 22 tuotteesta